En lang, varm sommer (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

Åse Feiring Cave (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A hundred summers
Oversatt av: Cave, Åse Feiring
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202438005
Kategori: Romaner
Omtale En lang, varm sommer

Sommeren 1938: Lily Dane reiser fra New York til familiens sommerhus på Rhode Island. Det eneste hun ønsker seg, er en lang, varm sommer sammen med familie og venner.
Men så ankommer ekteparet Greenwald for å feriere i nabohuset. Hun er Lilys tidligere bestevenninne, og han er Lilys tidligere forlovede. Nå er de lykkelig gift med hverandre, og det smerter Lily å se hvordan de prøver å være hennes venn og late som om ingenting har skjedd. Ekteparet Greenwalds tilstedeværelse får ryktene til å florere blant alle sommerhusgjestene, som har feriert sammen i generasjoner.

“Romaner som er så velskrevet som En lang, varm sommer finner man ikke så ofte. Beatriz Williams har skrevet en intrikat fortelling om vennskap, svik, familiebånd og godt bevarte hemmeligheter. Slik burde alle strandbøker være – intelligente og oppslukende.” – Elin Hilderbrand

“En fascinerende kjærlighetsfortelling … den brennende solen avslører en venns svik og starter en ny romanse.”
O, The Oprah Magazine

“En god kandidat for årets store sommerbok.”
Kirkus

"En intelligent og deilig tekst ... Williams setter sitt stempel i form av et historisk drama." Library Journal

"Williams' store saga om svik, offer og nederlag går på en snedig måte I dybden på vennskap mellom kvinner og lojalitet mellom familier."
Booklist

En lang, varm summer skinner like sterkt som sommersolen i New England. En meget velskrevet fortelling om tapt kjærlighet, vennskap og om kvelende familiebånd. Definitivt en bok for min bokhylle!”
—Karen White, forfatter av Sea Change

Til toppen

Anmeldelser En lang, varm sommer

«Beatriz Williams' store saga om svik, offer og nederlag går på en snedig måte i dybden på vennskap mellom kvinner og lojalitet mellom familier.»
- Booklist

«En intelligent og deilig roman ... Beatriz Williams utmerker seg med å sette denne medrivende fortellingen inn i en historisk ramme.»
- Library Journal

«Slik burde alle strandbøker være - intelligente, deilige og umulige å legge fra seg.»
- Elin Hilderbrand, forfatter

Til toppen

Bøker i serien