En lysstrime ; Tvillinger søker pappa av Robin Gianna og Emily Forbes (Ebok)
Ebok

En lysstrime ; Tvillinger søker pappa (Ebok)

Serie: Klinikken i Hollywood Hills 5

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.32 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The prince and the midwife ; Wanted: a father for her twins
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9789150743265
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En lysstrime ; Tvillinger søker pappa
En lysstrime
Klinikken i Hollywood Hills nr. 5

Jordmoren Gabriella Cain skulle ønske at hun kunne glemme fortiden sin. Den består av en liten del kjærlighet, men aller mest av svik og skuffelse. For å unngå å bli såret igjen konsentrerer hun seg fullt og helt om jobben. Men så braser den uimotståelige prins Rafael Moreno inn på klinikken der hun jobber - og inn i livet hennes! En mann med hans rykte og bakgrunn er virkelig ikke noe for Gabriella, men hun kan ikke styre hjertet sitt.

Tvillinger søker pappa

Da Rosies bror og svigerinne blir drept i en tragisk ulykke, får hun omsorgen for tvillingene deres. Det fører til store forandringer i livet hennes - flytting fra Canberra til Sydney, brudd med kjæresten og permisjon fra jobben som lege. Men hun går ivrig inn for oppgaven. Da hun møter legen Nick, er hun fast bestemt på at det ikke skal bli noe annet enn vennskap mellom dem. Hun skylder niesen og nevøen å ofre seg helt for dem.

Nick har sine egne spøkelser fra fortiden, han kjemper hardt for å bygge opp igjen liv og karriere og kan ikke bli trukket inn i et dypt og alvorlig forhold. Men etter vonde misforståelser og vanskeligheter begynner de begge snart å se annerledes på livet. Og på hverandre ...

Til toppen

Bøker i serien