En mann å stole på ; Diplomatens dilemma ; En uforglemmelig kvinne av Catherine Mann, Michelle Celmer og Catherine George (Ebok)
Ebok

En mann å stole på ; Diplomatens dilemma ; En uforglemmelig kvinne (Ebok)

Serie: Passion 2

Forfatter:

, og

Arild R. Olsen (Oversetter) Lena M. Bakke (Oversetter) Heidi Wallevik (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.17 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Honorable Intentions ; Bedroom diplomacy ; The millionaire's rebellious mistress
Oversatt av: Olsen, Arild R. , Bakke, Lena M. og Wallevik, Heidi
Serie: Passion
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150734850
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En mann å stole på ; Diplomatens dilemma ; En uforglemmelig kvinne
En mann å stole på

Major Hank Renshaw vet nesten alt som er å vite om Gabrielle Ballard. Bortsett fra hvordan det føles å røre ved henne. Gabrielle er nemlig kjæresten til hans beste venn. Eller var. Til han døde i strid - like etter at han hadde fått Hank til å love å lete etter henne.

Så nå er Hank i New Orleans. I Gabrielles leilighet. Og han betrakter henne når hun tar hånd om den lille sønnen sin. Det var ikke ære som fikk ham dit. Det er ikke plikten som får ham til å bli. Det er kun rent begjær - og et ønske om å være sammen med den kvinnen han alltid har villet ha.

Diplomatens dilemma
Kvinner med makt (2/6)

Hun har fått hjertet sitt knust og vil ikke vite av noen mann på en stund. Men da Colin Middlebury krysser hennes vei, kan ikke Rowena stå imot hans engelske sjarm. Og hans ferdigheter dreier seg ikke bare om politikk.

Som diplomat er Colin vant til å håndtere ulike krav, men han har aldri opplevd noe som kommer i nærheten av senator Tates advarsel om å ligge unna datteren hans. Colin trenger senatorens støtte, men samtidig er det umulig for ham å ikke treffe Rowena. Kommer han til å risikere å miste de internasjonale forbindelsene hvis han blir nærmere kjent med senatorens datter?
En uforglemmelig kvinne

Hun er hans verste konkurrent og hans største svakhet ...
Alex Merrick er vant til å få det som han vil, men i det siste har ikke alt gått som planlagt. Først mistet han kontrakten på et byggeprosjekt, og som om ikke det var nok, var det Sarah Carver som bød over ham. Hun er den mest irriterende kvinnen han har møtt, og aldeles - uforglemmelig.

Ved neste budgivning er han fast bestemt på ikke å tape. Alex er klar for å kjempe for det - og den - han vil ha. Og kjempe kommer han til å måtte gjøre, i hvert fall hvis Sarah har noe å si.

Til toppen

Bøker i serien