En morder blant oss (Heftet)

Serie: Skjærgårdsliv 40

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Skjærgårdsliv
Serienummer: 40
ISBN/EAN: 9788202613594
Kategori: Romanserier
Omtale En morder blant oss

En morder går løs i Drøbak, og lille Ingrid er forsvunnet. Det foregår en storstilt leteaksjon etter begge, og Ingrids foreldre, Josefine og Simen, går kvelden i møte med stadig økende fortvilelse.

Helene lar seg overtale til å bli med Irmelin på en spasertur, men forstår snart at invitasjonen ikke er uten baktanker.

– Er det ikke fint her? sa Irmelin, grep armen hennes og dro henne med seg til kanten av platået.

Helene skuet utover, og nedover. Det var langt ned. Langt og bratt.

– Det er fin utsikt her, sa Helene. – Det er vakkert, men også litt skummelt. Det er fryktelig bratt her. Jeg vil helst ikke ramle ned.

– Det skal du vel ikke heller, Helene. Det er ikke farlig å gå litt nærmere. Det er så fin utsikt her, sa Irmelin. – Det gjør godt for sjelen.

Irmelin hadde plutselig fått et merkelig uttrykk i øynene

Til toppen

Andre utgaver

En morder blant oss
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

– Jeg er så bekymret for Ingrid. Hun la armene i kors over brystet. Kjente at hun frøs.

– Det forstår jeg godt, men sannsynligvis har hun bare tatt en omvei og er på vei hjem nå, eller hun har møtt noen hun kjenner, og helt glemt tiden.

Josefine grøsset over lensmannens ord.

Noen hun kjenner.

Josefine tenkte på Kjell, hotellets gartner, og på tegningen som Ingrid hadde laget. På hvor mye det hadde lignet på ham. Datteren hadde påstått at hun hadde sett Kjell på stranden sammen med Marion den natten. Hun hadde sett at han slo henne, at han hadde forsøkt å gi henne en konvolutt, men at hun ikke ville ta imot den. Var det penger i den konvolutten? Og i så fall: Hvorfor hadde han villet gi henne penger?

Det gikk et kaldt gufs gjennom henne med det samme. Tanken på at det kunne være en av hotellets ansatte som sto bak dette, var forferdelig. Og så gartneren, da, som var så hyggelig. Han hadde arbeidet for dem i en årrekke, og hadde alltid vært til å stole på. Men nå måtte hun ikke trekke forhastede slutninger. Det kunne jo være at Ingrid hadde sett feil, eller at Kjell ikke hadde hatt noe med drapet å gjøre, selv om det var han som hadde slått til Marion. Det aller viktigste nå, det hun måtte fokusere på, var å få Ingrid trygt hjem. Så fikk de ta resten derfra.

Til toppen

Bøker i serien