En rusletur langs stranden av Debbie Macomber (Ebok)
Ebok

En rusletur langs stranden (Ebok)

Serie: M&M 8

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.47 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A walk along the beach
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
Serie:
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202728342
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale En rusletur langs stranden

Hun har vunnet millioner av hjerter verden over med sine gripende og inspirerende historier. To søstre må støtte hverandre og stole på kjærlighetens forløsende kraft i den rørende nye romanen fra Debbie Macomber.


Søstrene Lakey er fullstendig ulike. Etter at moren deres døde og faren hadde mer enn nok med å sørge, måtte Willa oppdra lillesøsteren Harper og lillebroren Lucas. Senere, som voksen, satte hun livet sitt på vent for å støtte Harper gjennom en vond sykdomstid.
Harper har heldigvis blitt bedre, søstrene har flyttet sammen, og Willa har forfulgt drømmen om å åpne sin egen kafe. Slik får hele samfunnet Oceanside nyte av den gode omsorgen hennes.

Harper har fått et nytt syn på livet etter sykdommen. Hun vil ikke gå glipp av en eneste dag. Da hun forteller at hun vil bestige Mount Rainier, frykter Willa at hun presser seg for hardt. Men Harper ber Willa om å slutte å engste seg og heller gjøre noe litt vågalt selv – som å gi den kjekke stamkunden på kafeen hennes en sjanse.

Sean O’Malley er en frilansfotograf og reiser på oppdrag over hele verden. Han er både interessant og sjarmerende, og følelsene Willa får for ham gjør henne både oppspilt og engstelig. Hun liker ikke å ta sjanser, er det verdt å risikere et knust hjerte?


“Ny fulltreffer fra Macomber ... en overraskende alvorspreget, men også oppløftende kjærlighetsfortelling. (...) Macomber viser her hvor godt hun mestrer denne sjangeren.”Publishers Weekly (starred review)

Til toppen

Flere bøker av Debbie Macomber:

Bøker i serien