En sang fra fortiden av Katherine Webb (Ebok)
Ebok

En sang fra fortiden (Ebok)

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.46 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: A half forgotten song
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
ISBN/EAN: 9788205445321
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale En sang fra fortiden
Suksessforfatteren bak Arven og Det du ikke ser er tilbake med en uforglemmelig historie om forbudt kjærlighet og bunnløst begjær.

Dorset, Sør-England, 1937: For 14 år gamle Mitzy Hatcher består tilværelsen mest av husarbeid og ensomme vandringer langs havet. Men da den berømte maleren Charles Aubrey flytter inn i nabohuset med sin marokkanske elskerinne og deres to døtre, øyner Mitzy en fremtid hun ikke trodde eksisterte.
Aubrey ber henne sitte modell, og i løpet av tre hektiske somre slutter Mitzy å se på ham med barnets uskyldige beundring. I stedet overtar et uregjerlig, besettende begjær...
Mange år senere forhekses gallerieieren Zach av tiltrekningskraften i Charles Aubreys førkrigsportretter. Trangen til å bli kjent med modellene og miljøet leder Zach til Dorset. Her starter han jakten på hva som egentlig skjedde mellom Mitzy og Aubrey for over 60 år siden.
På to år har Katherine Webb solgt mer enn 100 000 bøker i Norge. Etter Arven og Det du ikke ser foreligger nå suksessforfatterens tredje bok på norsk.

Til toppen

Andre utgaver

En sang fra fortiden
Bokmål Heftet 2019
En sang fra fortiden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013