En uventet beskjed ; Ilden som brenner av Maya Banks og Charlene Sands (Ebok)
Ebok

En uventet beskjed ; Ilden som brenner (Ebok)

Serie: Passion 

Forfatter:

og

Ann Mari Thorhus (Oversetter) Monica Eikenes (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.75 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Wanted by her lost love ; The cowboy's pride
Oversatt av: Thorhus, Ann Mari og Eikenes, Monica
Serie:
ISBN/EAN: 9789150732641
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En uventet beskjed ; Ilden som brenner
En uventet beskjed

Fortsettelse følger ... (2/4)Til tross for Kellys forræderi, passer Ryan Beardsley på at hun har nok penger til å klare seg før han ber henne flytte ut av huset hans. Derfor blir han sjokkert da han ser eksforloveden på en shabby restaurant i Houston. Hun arbeider som servitør, og det viser seg at hun er desperat ... og gravid! Uansett om barnet er hans eller brorens, krever Ryan at Kelly reiser tilbake til New York sammen med ham, for barnets skyld. Eller er det fordi hun er like uimotståelig som alltid?Ilden som brennerHan er klar til å gå videre, til å gifte seg med en kvinne som vil gi ham arvinger. Men ett års separasjon fra Trish - snart hans ekskone -

har ikke fått følelsene til å kjølne, det innser Worthimperiets eier Clayton Worth. Og Trish er like uforutsigbar som alltid. Hennes uvilje mot å få barn var det som fikk dem til å gå hver sine veier. Nå er hun tilbake i Red Ridge, med en fire måneders baby!

Trish har kommet tilbake for å avslutte skilsmissen, men Clays uimotståelige sjarm får alle forsettene hennes til å smelte bort. Så snart han rører ved henne, våkner sulten til liv igjen. De trodde at alt var over mellom dem ... men hjertene deres er av en annen oppfatning.

Til toppen

Bøker i serien