Et dypere mørke av J.T. Ellison (Ebok)
Ebok

Et dypere mørke (Ebok)

Serie: Samantha Owens 1

Forfatter:

Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.01 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A deeper darkness
Oversatt av: Karlsen, Ola Bjønness
Serie: Samantha Owens
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150733679
Kategori: Krim og Spenning
Omtale Et dypere mørke
På dypt vann ...

Som rettslege vet Samantha Owens at jobben hennes er med skarp metodikk og presisjonsverktøy å bringe klarhet i dødsfall.

Men etter at hennes mann og deres to barn druknet under den store oversvømmelsen i Nashville, så hun ikke lenger noen mening med livet. Hun har sunket ned i en fortvilende sorg som det ikke engang går å lindre med arbeid - til hun får en eiendommelig telefon fra Washington D.C.

Det er moren til en tidligere kjæreste som ringer, og hun vil at Sam skal foreta en ny obduksjon av sønnen hennes. Eddie Donovan er offisielt offer for et brutalt bilran, men under Sams skarpe blikk kommer en mørkere historie for dagen. Den tidligere Rangeren ble drept, men ikke på grunn av bilen sin.

Sam må konfrontere de smertefulle minnene og vissheten om at enda en kjærlighet har fått en brutal slutt på livet. Hun engasjerer seg nå fullstendig i mysteriet som avsløres i Eddies dagboksnotater. Det fører henne til Xander - en soldat som har trukket seg tilbake fra omverdenen etter at han kom hjem fra Afghanistan - og videre til en rekke grusommme forbrytelser som strekker seg fra den karrige krigssonen helt til Washington. Det som kan leses mellom linjene gjør det klart at ingen går fri, og hvis man forsøker å få en oppklaring på forbrytelsene, kan det innebære at man selv havner i kollisjon med døden.

Til toppen

Flere bøker av J.T. Ellison:

Bøker i serien