Et glimt av paradiset ; Elskede doktor ; Fristet over evne! av Scarlet Wilson, Amy Ruttan og Susanne Hampton (Ebok)
Ebok

Et glimt av paradiset ; Elskede doktor ; Fristet over evne! (Ebok)

Serie: Jordmødrene 4

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.92 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The doctor she left behind ; Taming her navy doc ; Midwife's baby bump
Serie: Jordmødrene
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9789150741179
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Et glimt av paradiset ; Elskede doktor ; Fristet over evne!
Et glimt av paradisetEtter fem år med Leger Uten Grenser er Nathan på god vei til å bli utbrent, og en jobb på de paradisiske Whitsundøyene er en perfekt ny start. Til han oppdager at den nye kollegaen hans er hans ekskjæreste Rachel. En skjebnens ironi, som kanskje kan få de to legene til endelig å ta tak i fortiden og se fremover -

sammen?Elskede doktorHan var marinejeger, og det eneste han husker fra da beinet hans ble amputert, var engelen ved hans side. Senere får han vite hva kirurgen heter og tilbyr henne en jobb ved militærsykehuset sitt i Okinawa. Orlogskaptein Erica Griffin husker ham svært godt, men fikk aldri vite hva han het og er uvitende om at han nå er kommandør Thorne Wilder, hennes nye sjef! Begge to har gode grunner for å unngå et forhold, men er flammen som brenner mellom dem for het til å slukkes?Fristet over evne!

Jordmødrene nr. 4Jordmorstudenten Flick har helt sluttet å date. Nå er det fullt fokus på studiene. Men da den flotte kirurgen Tristan fanger blikket hennes på sykehusets årlige ball, forstår hun at hun er fortapt - en eneste natt med den hete fyren kan hun vel unne seg? Et par måneder senere blir Tristans liv snudd opp ned da Flick igjen kommer inn i livet hans - med voksende mage!

Til toppen

Bøker i serien