Et hav av løgner (Heftet)

Serie: Der stiene møtes 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Der stiene møtes
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202737252
Kategori: Romanserier
Omtale Et hav av løgner

Olea og hennes vandrere møter mye motstand på sin ferd, og de må kjempe mot fordommer, løgn og bedrag, men samholdet deres gir håp og styrke – og kjærligheten mellom Olea og Eugen brenner inderlig som den vakreste flamme.

De satte begge fra seg krusene på bordet og omfavnet hverandre. Møttes i et kyss. Flere kyss. Han trakk ut nålene som holdt oppe frisyren hennes, slik at håret flommet nedover skuldrene og ryggen. Kysset halsen hennes og lekte med håret hennes, pusten hans kjentes fjærlett mot huden hennes og gjorde lengselen fullkommen.

Til toppen

Andre utgaver

Et hav av løgner
Bokmål Ebok 2022
Et hav av løgner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Synnøve Eriksen:

Utdrag

Olea børstet håret gjentatte ganger, før hun varsomt og kunstferdig laget tre fletter som hun deretter tvinnet i hverandre igjen, før hun til slutt festet dem bak på hodet med en hårnål formet som en sommerfugl.
Isak holdt speilet for henne, slik at hun hadde hendene fri.
«Ingen er så vakker som deg,» erklærte han beundrende.
«Vår Olea er vakrest i hele verden.» Hans smilte fra sengen. Blåmerkene var blitt mørkere og dekket store deler av ansiktet, men han virket litt kvikkere i dag.
Sebastian beveget seg rastløst.
«Ja, om det faktum hersker det ingen som helst tvil. Bare nå løgnene står i stil til antrekket, vil dette ende aldeles splendid.»
Olea var kledd i en kjole av myk fløyel, med påsydde rosetter, innsvinget midje og skjørt som falt glatt mot gulvet, eller dørken som det ble kalt om bord i en båt. På bena hadde hun de hvite penskoene med høye hæler, og da hun tok på seg kysen og bandt de hvite silkesløyfene, ble hun helt og fullt omskapt til Bolette Landberg.
Sebastian, som skulle være hennes trofaste lakei, burde naturligvis vært mer presentabel. I de mørke buksene og den litt for store frakken lignet han mer på en landsens sorenskriver, om enn det glattskurte engleansiktet og det lyse gullhåret hensatte tankene på en salig altergutt.
Han var misfornøyd selv også, og han klaget høylytt.
«Jeg liker oppriktig talt ikke å vise meg i en slik miserabel habitt for den besteborgerlige bermen i Stockholm.»
«Det har du allerede gjort,» påpekte Isak.
«Dessverre, ja. Men i går var jeg kun en ganske alminnelig og enfoldig nordmann, i dag er jeg en bereist lakei. Selveste Sjon som kommer strake veien fra St. Petersburg.»
«Du skal kalle deg Jon, og du skal uansett holde kjeft og bare være der som støtte for Olea.»
«Så da, mine herrer. Jeg må få korrigere. Navnet er fru Bolette Landberg, gå inn i rollene deres nå og forbli der. Vi må for all del unngå sammenblanding og uklarheter.»
Sebastian adlød raskt. Han bøyde hodet underdanig.
«Vi ber så meget om unnskyldning, fru Landberg. Nå skal vi ikke hefte Dem mer med uvesentlig og unødig snakk.»
«Godt, mine herrer. Da er vi enige om den saken. Vi glemmer dette uheldige feilsteget og gjør oss klar for vårt viktige ærend.»

Til toppen

Bøker i serien