Et sted å høre til (Heftet)

Serie: Annabella 10

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Annabella
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202651985
Kategori: Romanserier
Omtale Et sted å høre til

Annabella er innlosjert i prestegården. Hun forstår først ikke helt hva hun gjør der, men så blir det klart at presten mener hun kan passe til å gå den unge botanikeren Christen Smith til hånde. Det er først senere hun forstår at Johanne hadde sine egne grunner for oppholdet.

Sakte vendte hun seg mot Revehiet, som lå rett bortenfor. Johannes plutselige iver etter å få henne av gårde. Minuttene hun hadde ventet i prestens entré, mens Johanne snakket med presten alene. Alt falt på plass nå. Johanne hadde visst at Zakarias var i Svelvigen. Det var derfor hun hadde blitt innlosjert hos presten.

Til toppen

Andre utgaver

Et sted å høre til
Bokmål Ebok 2020
Et sted å høre til
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Christin Grilstad Prøis:

Utdrag

Baste og Johanne hadde reist, og Annabella var innlosjert på pikeværelset på kvisten på prestegården. Kun et kort farvel hadde det blitt, for Johanne hadde det travelt og måtte hjem i en fei for å åpne vertshuset. Idet de tok farvel, hadde Johanne vendt seg mot presten og hviskende sagt at hun ikke hadde sagt et ord. Det hadde nok ikke vært meningen at Annabella skulle høre det, og det undret henne hva dette handlet om. Hun sukket og så seg rundt. Værelset var hyggelig, og kunne ikke sammenlignes med krypinnet på Gulskogen. Det hang muntre gule gardiner foran vinduet, og det var en tykk og varmrød fillerye på gulvet. Et stativ med vaskevannsfat og mugge sto ved døra, og et lite speil hang på veggen over vaskevannsfatet. Det var endog en hylle der det lå en bok. Annabella grep den. Korset på omslaget fortalte henne at det var en bibel, eller en postill.

Igjen vendte tankene til Johannes ord. Hva var det hun ikke hadde sagt et ord om, og hvor lenge skulle hun være her? En dag? En uke? Ut året?

Til toppen

Bøker i serien