Et uskyldig offer av Antoinette van Heugten (Ebok)
Ebok

Et uskyldig offer (Ebok)

Serie: Silk 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.62 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The tulip eaters
Serie:
ISBN/EAN: 9789150739367
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Et uskyldig offer
Et uskyldig offer
I en fengslende historie om makten fortiden har over nåtiden, forteller den kritikerroste forfatteren Antoinette van Heugten om en kvinne hvis lille barns liv er i ytterste fare. Barnets mor blir tvunget til å komme til bunns i familiens vanskelige og brokete fortid fra andre verdenskrig.

Nora de Jong opplever sitt livs mareritt. En dag kommer hun hjem fra jobben og finner moren brutalt drept. Den lille datteren hennes er forsvunnet. Den eneste ledetråden hun har, er liket av en ukjent mann på stuegulvet, med en pistol i hånden.

Nora må finne Rose, så hun skyver sorg og fortvilelse til side og begynner å lete på egenhånd. Innholdet i et låst skrin hun finner på foreldrenes loft gir henne like mange spørsmål som svar, og det kan tyde på at drapsmannen ikke er en fremmed. Skal hun redde datteren sin, må hun grave enda dypere i familiens mørke fortid. Hun må til Amsterdam, hvor hennes egen ubearbeidede fortid og et vondt kjærlighetsbrudd hjemsøker henne på nytt.

Mens Nora fortvilet pusler sammen sannheten ut fra en gammel familiedagbok, blir hun trukket tilbake til en by under nazistenes okkupasjon og hvor morens gamle allianser for lengst kan ha forseglet både hennes og Roses skjebne.

Til toppen

Bøker i serien