Fargeløse Tsukuru Tazaki og hans pilegrimsår av Haruki Murakami (Ebok)
Ebok

Fargeløse Tsukuru Tazaki og hans pilegrimsår (Ebok)

Forfatter:

Ika Kaminka (Oversetter) Magne Tørring (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.09 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Pax
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shikisai o motanai Tazaki Tsukuru to, kare no junrei no toshi
Oversatt av: Kaminka, Ika og Tørring, Magne
ISBN/EAN: 9788253037141
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Fargeløse Tsukuru Tazaki og hans pilegrimsår
Når Tsukuru Tazaki drar hjem på ferie etter et halvt år med universitetsstudier i Tokyo, oppdager han at de før så uatskillelige barndomsvennene hans brått har snudd ryggen til ham..Under oppveksten var de fem vennene sikre på at vennskapet ville vare evig. Men noe har forandret seg, og ingen vil si hva det er..
Flere år senere er Tsukuru en vellykket ingeniør og har innledet et forhold til den litt eldre Sara. Når hun får høre om barndomsvennenes svik og den skyggen det har kastet over Tsukurus liv, oppmuntrer hun ham til å reise hjem og nøste opp i det som skjedde..Tilbake i hjembyen oppsøker han de gamle vennene..Etter hvert må Tsukuru ta inn over seg alt det gruppen har undertrykt for å kunne vedlikeholde idealet om det perfekte vennskapet. Kan skjulte følelser forbli skjult for alltid? Og kan det å konfrontere fortiden gjøre det mulig å åpne seg mot framtiden?
.
Med Fargeløse Tsukuru Tazaki og hans pilegrimsår vender Murakami for første gang på over 25 år tilbake til den spesielle formen for realisme han er så kjent for fra Norwegian Wood. Romanen har blitt mottatt med enorm internasjonal entusiasme, og solgte 1 million eksemplarer i Japan bare i løpet av den første uken den var i salg.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Haruki Murakami: