Farlige gnister ; Tusen kyss senere av Catherine Mann og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Farlige gnister ; Tusen kyss senere (Ebok)

Serie: Brødrene i Key Largo 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.54 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Boss's Baby Arrangement ; The Once and Future Prince
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150743456
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Farlige gnister ; Tusen kyss senere
Farlige gnister er utgitt som nr. 1 i serien Brødrene i Key Largo.
Maureen Burkes arbeidstillatelse holder på å gå ut, og snart må hun forlate sin fantastiske jobb i Florida og flytte til Irland igjen. Hjem til alt hun flyktet fra. Samtidig trenger sjefen hennes hjelp i en omsorgstvist, og plutselig ser de begge en løsning på problemene deres - et ekteskap! Men det er mange komplikasjoner, og sammen med gnistene mellom dem kan det bli en svært farlig kombinasjon ...

Tusen kyss senere
Det er forventet at Leandro D'Agostino skal bli den neste tronfølgeren til kongedømmet Castaldini. Men en skandale setter en stopper for denne planen. Hans likefremme og ærlige væremåte lager problemer for ham, og han blir landsforvist. Ikke noe kan lokke ham tilbake til middelhavsøya Castaldini. Ingen andre enn Phoebe Alexander.
Som ambassadør for Castaldini er Phoebe vant til å løse konflikter og å mekle i vanskelige saker. Men å overtale hennes ekskjæreste Leandro til å overveie å bli landets neste konge, er et oppdrag dømt til å mislykkes. Så fort de treffes, begynner spenningen å gnistre mellom dem. Men til Phoebes overraskelse er han villig til å gå med på forslaget - hvis hun blir med ham og fortsetter der de avsluttet.

Til toppen

Bøker i serien