Farlige vibrasjoner ; Ørkenkrigeren av Cat Schield og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Farlige vibrasjoner ; Ørkenkrigeren (Ebok)

Serie: Tronfølgeren 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.56 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Rogue's Fortune ; The Sheikh's Claim
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150735130
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Farlige vibrasjoner ; Ørkenkrigeren
Farlige vibrasjoner
Miniserie: Budgiverne (5/6)
Elizabeth Minerva har alltid falt for feil menn. Vel vitende om denne svakheten, forsøker hun å holde seg unna den sexy Roark Black - han har et rykte som er alt annet enn passende - for å fokusere på karrieren, og på å bli gravid. Men hun innser snart at den utsvevende lykkejegeren kan hjelpe henne med å nå målet sitt.
Roark, på sin side, trenger bare en vakker kvinne, en som midlertidig kan være forloveden hans for å redde hans og auksjonshuset Waverly's rykte, og Elizabeth er den rette. Han tenker å beholde henne - til enhver pris - men aner ikke at han akkurat har fått sin største utfordring noensinne.

Ørkenkrigeren
Miniserie: Tronfølgeren (2/3)
Det stormfulle forholdet deres krasjer, og Lujayn Morgan forlater prins Jalal Aal Shalaan for å gifte seg med en annen. Ektemannen dør etter kort tid, og snart etter møtes Lujayn og Jalal igjen. De tar igjen tapt tid, og natten de deler er intensiv og uforglemmelig.
Jalal kjemper om kongedømmet Azmahars trone da Lujayn avslører at deres hete natt sammen resulterte i en sønn. Hele Jalals tilværelse snus opp ned. Denne uventede arvingen kan ødelegge for ham - eller være hans nøkkel til seier. Nå settes prinsens konkurranseinstinkter virkelig på prøve. Kan han ta over tronen, og kan han vinne tilbake kvinnen han aldri noensinne har kunnet glemme?

Til toppen

Bøker i serien