Fjellet bak huset (Innbundet)

Forfatter:

Jarle Tollefsrud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 400
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: After her
Oversatt av: Tollefsrud, Jarle
ISBN/EAN: 9788241920363
Kategori: Romaner
Omtale Fjellet bak huset
En sterk historie om båndene mellom søstre.

Året er 1979, og det er en tørr og varm sommer i Marin County i California. Da flere unge kvinner blir funnet drept i fjellområdet bak huset til Rachel og søsteren Patty, får faren deres - byens stilige og karismatiske (og notorisk utro) politibetjent - ansvaret for etterforskningen. Søstrene fantaserer om hvem som er drapsmannen, samtidig som de ser hvordan faren langsomt mister fotfestet og moren deres synker stadig dypere ned i depresjonen. Månedene går, flere jenter dør, og Rachel bestemmer seg for åt a saken i egne hender. En avgjørelse som får fatale konsekvenser for alle hun er glad i.

Tretti år senere vender Rachel tilbake. Hun er fast bestemt på å gi faren oppreisning, men blir overrasket av en uventet avsløring.

«Fjellet bak huset» er en liten del thriller og en stor del familiedrama. Det er en sterk fortelling om oppvekst, om båndene mellom to søstre og en datters skadeskutte forhold til sin far.

Om forfatteren: Joyce Maynard, journalist og forfatter, har skrevet femten bøker. Romanen «Sensommerdager» er filmatiser med Kate Winslet og Josh Brolin i hovedrollene.

Til toppen

Andre utgaver

Fjellet bak huset
Bokmål Ebok 2020