Flammer After Dark (Heftet)

After Dark nr. 1

Serie: Sexy 

Forfatter:

Åse Feiring Cave (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fire after dark
Oversatt av: Cave, Åse Feiring
Serie: Sexy
ISBN/EAN: 9788202421588
Kategori: Romaner
Omtale Flammer After Dark

Lest FIFTY SHADES og lengter etter mer?
AFTER DARK TAR DEG TIL NYE HØYDER

En fortelling som vil fengsle, fryde og beruse deg som ingen annen. Perfekt for de som elsket Fifty Shades-bøkene, men ble sittende igjen med lyst på mer …

Det begynte med en gnist

Beth forlater hjembyen og kommer til London med dyp kjærlighetssorg, og kjemper for å fremstå som en normal og lykkelig person. Så treffer hun den verdensvante Dominic, og alt forandrer seg.

Tiltrekningen mellom dem er total, hans kjærlighet gir henne både lys og mørke, og hun har ikke annet valg enn å følge ham på en intens reise av nytelse og smerte …

Erotisk og romantisk, provoserende og sensuell, After Dark-serien tar deg med til steder hvor kjærlighet og sex er hevet over alminnelige lover.

Lesere av E.L. James og Sylvia Day vil holdes våkne til langt på natt av After Dark.

"Jeg fullførte hele boken på en kveld. Jeg vil definitivt beskrive den som sexy, frekk og opphissende, og det er ingen tvil om at jeg var hekta fra start.”
www.reabookreview.blogspot.co.uk om Flammer After Dark

”Sadie har en herlig, ledig skrivestil som får historien til å flyte så lett av sted mens den tar for seg opp- og nedturene til parets ferske forhold, at du virkelig føler deg som en del av deres verden. Flammer After Dark er en intens og lidenskapelig bok som passer perfekt for den som ønsker å dyppe tærne prøvende ned i BDSM-ens pirrende verden.”
www.handwrittengirl.com Flammer After Dark

After Dark-trilogien består av Flammer, Hemmeligheter og Løfter. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Trilogien er solgt til en rekke land, deriblant Italia, Brasil, Portugal, Frankrike, Polen, Kina, Tyrkia, Tyskland, Japan og Spania.

Til toppen

Andre utgaver

Flammer
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Sadie Matthews:

Bøker i serien