For alltid hos deg ; Flammen som aldri sluknet ; Den spanske prinsens brud av Robyn Grady, Michelle Reid og Sandra Marton (Ebok)
Ebok

For alltid hos deg ; Flammen som aldri sluknet ; Den spanske prinsens brud (Ebok)

Serie: Romantikk 

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.83 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dream job, hot boss! ; A passionate marriage ; The Spanish prince's virgin bride
Serie: Romantikk
ISBN/EAN: 9789150736731
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale For alltid hos deg ; Flammen som aldri sluknet ; Den spanske prinsens brud
For alltid hos deg
Serena Stevens føler at hun har vunnet hele jackpoten da hun får jobb på en av Sidneys mest anerkjente pr-byråer. Dessuten har hun fått i oppdrag å jobbe med en av byråets viktigste kundekonto, og det er jo ikke akkurat noen ulempe hvis hun vil klatre på karrierestigen. Men så treffer hun sjefen sin, milliardæren David Miles, og alt blir med ett en anelse mer komplisert. Hvor smart er det egentlig å innlede et forhold til sjefen?

Flammen som aldri sluknet
Den greske forretningsmannen Leandros bestemmer seg endelig for å ta ut skilsmisse fra sin engelske kone. Han har ikke sett den lidenskapelige Isobel på tre år, og nå er det en annen - veldig representativ - kvinne med i bildet. Motvillig går Isobel med på å treffe mannen sin en siste gang. Det blir et gjensyn de begge sent vil glemme!

Den spanske prinsens brud
Prins Lucas Reyes er rasende - farfaren hans har tvunget ham inn i ekteskap med den fattige Alyssa McDonough. Sant nok er det en intens spenning mellom dem, men Lucas tenker likevel å tvinge bruden sin til å bli med til Spania, der han kan få ekteskapet annullert. Men det viser seg snart at det ikke er så enkelt å få den egenrådige Alyssa til å bli med, og spørsmålet er hva han skal gjøre for å overtale henne...

Til toppen

Bøker i serien