For et høyere mål av J.T. Ellison (Ebok)
Ebok

For et høyere mål (Ebok)

en Samantha Owens-krim

Serie: Samantha Owens 2

Forfatter:

Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.7 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Edge of black
Oversatt av: Karlsen, Ola Bjønness
Serie: Samantha Owens
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150735697
Kategori: Krim og Spenning
Omtale For et høyere mål
Rettferdighetens vei angripes fra alle hold

Samantha Owens har begynt på nytt: ny by, ny jobb, ny mann, nytt liv. Hun forsøker å få avstand til det hjerteskjærende tapet av ektemannen og barna deres - men vonde minner setter sine spor.

Hun har knapt kommet i orden ved Institutt for kriminalteknisk patologi ved Georgetown University, før hun må trå til for å oppklare en sak som ryster hovedstaden og hele landet. Et ukjent biologisk stoff er blitt spredt i Washingtons T-banesystem og fører til panikk i hele USA.- Tre mennesker har dødd - men bare tre.

Et mirakel og en stor gåte ...

Mens varselklokkene ringer hos departementet for rikets sikkerhet, kartlegger Sam nøye de tre ofrenes liv og trekker en slutning som er like forbløffende som den er urovekkende. Det er ikke en terrorist som skaper store ødeleggelser, men en kunstner som tar i bruk et mye mer raffinert og farlig verktøy for undergang. En snikmorder, hvis motiv er dypt personlig og langt fra forståelig.

Xander Whitfield, en tidligere kommandosoldat og Sams nye kjærlighet, vet alt om å se verden i grå nyanser. Og å føle seg tvunget til å gjøre noe galt for et høyere mål. Det er bare hans urovekkende likhetstrekk med en drapsmann som kan føre Sam til sannheten ... men det gjør også at hun igjen havner midt i skuddlinjen.

Til toppen

Flere bøker av J.T. Ellison:

Bøker i serien