Før natten er slutt / Beruset av kjærlighet av Dunlop (Ebok)
Ebok

Før natten er slutt / Beruset av kjærlighet (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.72 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9789150734980
Omtale Før natten er slutt / Beruset av kjærlighet
Før natten er slutt
Zach Rainer er i Colorado for å forsøke å redde ølbryggeriet sitt. På hotellet støter han på Abigail Jacobs, som er der for å støtte brorens kandidatur til å bli borgermester. Zach og Abby bestemmer seg raskt for å tilbringe en natt sammen – uten at noen av dem engang vet hva den andre heter.

Det eneste som kan sikre bryggeriet og de hundretalls ansatte, er en vannlisens, og Zach får det rådet å be en viss Abigail Jacobs om hjelp. Overraskelsen er stor da det viser seg at hun er kvinnen fra den fantastiske natten på hotellet!
Beruset av kjærlighet
Da Ethan Masters får kjennskap til familiens godt bevarte hemmelighet, blir han svært rystet. Det får ham til å gjøre noe uoverlagt – han tilbringer en eneste natt med en ukjent kvinne og åpner hjertet sitt for henne. Bare synd at han ikke har sett Isobel Fyfe etter det.

Inntil hun dukker opp som nyansatt på vingården hans. Nå er han i trøbbel! Isobel er en fri sjel uten noen forpliktelser, og det er slik hun vil ha det. Hvordan kan han få henne til å holde på hemmeligheten hans? Og hvordan skal han kunne holde seg borte fra henne? Med familiens rykte på spill, leker Ethan med ilden, men han vil ha Isobel. Og han er klar for å gjøre hva som helst for å få henne til å holde på hemmeligheten, og for å få henne i seng igjen!

Til toppen