Forbudte følelser (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202735821
Kategori: Romanserier
Omtale Forbudte følelser

Uten Ludvig hjemme føler Håkon seg lettere til sinns. Det er med en god følelse og ikke så rent lite stolthet at han, Anni og Fiona for første gang får lov til å ta seg en bytur på egen hånd. Og etter å ha kost seg på kafé med penger de har fått av bestefaren, tar de seg en rusletur. Og det er da de får øye på en kvinne de drar kjensel på – den mystiske kvinnen fra atelieret.

Kvinnen ble stående der en stund og se seg om til både høyre og venstre. Det var tydelig at hun ventet på noen. Det sto et tre rett ved der de oppholdt seg, og Fiona foreslo at Håkon og Anni skulle gå bak treet.

Håkon ble fylt av en uro han ikke kunne forklare. Han ville se, men samtidig ville han det ikke. Og noe sa ham at de burde komme seg av gårde.

Det kom en mann gående mot kvinnen, og Håkon kjente hvordan han stivnet.

Til toppen

Andre utgaver

Forbudte følelser
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Forbudte følelser
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Barna ble stående en halvtime utenfor og vente, til kvinnen plutselig kom ut igjen. Hun så seg om, der hun sto på trappen til kafeen, før hun begynte å gå.

– Kom, så følger vi etter, sa Fiona.

Håkon og Anni så på hverandre. Han så det usikre blikket hennes. Hun hadde nok friskt i minne hva som skjedde sist de var ute på eventyr.

– Det er kanskje ikke noen god idé, sa Håkon nølende.

– Hva? Det er verdens beste idé, sa Fiona. – Tenk hva vi kan finne ut som politiet ikke har funnet ut! De famler jo i blinde, var det ikke det bestemor sa?

– Jo. Håkon festet på nytt blikket i Anni. – Jeg er enig i at det er lurt å finne ut hvem hun er, men det er nok best om vi ikke alle gjør det. La meg følge etter, jeg som er eldst, det er det tryggeste.

– Nei, jeg vil også være med på spenningen! innvendte Fiona. – Men se, nå går hun, vi må følge etter med det samme, ellers forsvinner hun jo bare. Skynd dere, da!

Håkon så at kvinnen var på vei over torget. Det brune, vide skjørtet flagret rundt beina hennes, og det så ut som hun hadde det travelt.

Anni svelget. – La oss gjøre det! Øynene var store og oppspilte.

– Er du sikker? spurte Håkon.

– Ja, helt sikker. Hun nikket.

– Men da må vi holde oss på avstand. Hun vet jo hvem vi er, og vi ønsker jo ikke å bli avslørt heller.

– Hun vet ikke hvem jeg er, sa Fiona.

– Nei, men aldri i livet om jeg slipper deg av gårde alene. Det skulle ha tatt seg ut!

– Hvorfor det? Fiona satte blikket i ham, uredd. Men han visste jo godt at hun innerst inne slett ikke var så uredd. Da det begynte å brenne i atelieret, hadde hun fått panikk og løpt fra dem uten å tenke.

– Fordi jeg har en følelse av at det kan være skummelt.

Til toppen

Bøker i serien