Forelsket (Heftet)

Serie: Skjærgårdsliv 43

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Skjærgårdsliv
Serienummer: 43
ISBN/EAN: 9788202613624
Kategori: Romanserier
Omtale Forelsket

Niels har tilbrakt mange år bak murene. Nå er tiden inne for å begynne et nytt liv i frihet, og han vender tilbake til Son og kapteinshuset.

Irmelin har sett for seg en fremtid sammen med Herman, så det er med sjokk, sinne og sjalusi hun innser at han er forelsket i en annen.

Det var også en annen følelse som hadde sneket seg frem, og som var minst like vond: ensomhet. Ja, hun følte seg ensom. Hun hadde ingen i denne verden lenger. Da bestemoren ble satt i fengsel, mistet hun det eneste trygge holdepunktet sitt. Herman hadde vært den eneste hun hadde kunnet lene seg til foruten henne.

Til toppen

Andre utgaver

Forelsket
Bokmål Ebok 2019
Forelsket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Han så henne for seg, ansiktet hennes spesielt. Så ubekymret hun hadde sett ut, der hun sto bak bardisken. Det var virkelig ikke meningen at det skulle gå så galt. Det hadde ikke vært meningen at hun skulle dø.

Var det en fare for at politiet kunne koble drapet til ham? Nei, han var nokså sikker på at han hadde kommet seg ubemerket ut av bygården. Med unntak av den gamle kvinnen.

Jeg må holde meg i skinnet en stund, tenkte han. Opptre på en måte som ikke vekker oppsikt. Jeg kan ikke risikere å gjøre noe som kan få meg tilbake i buret igjen. Skjønt han hadde allerede trådt over streken, og det så til de grader. Han hadde lest om det en gang, at når man først hadde drept noen, var en barriere brutt og det var lettere å drepe igjen.

Og nå var han en drapsmann.

Han forsøkte å lukke øynene mens bussen humpet av gårde. Han hadde ikke fått mye blund på øynene denne natten. Han lengtet etter en seng å sove i, der han slapp å høre den krafsende lyden av rotter og mus. Nå skulle han rett til kapteinshuset og slå seg ned der. Og det aller første han skulle gjøre, var å sove. Han kunne sikkert ha sovet i et døgn i strekk, tenkte han.

Til toppen

Bøker i serien