Fotografiet (Heftet)

Forfatter:

Truls Holst Kopperud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The lucky one
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202378486
Kategori: Romaner
Omtale Fotografiet

INTERNASJONAL BESTSELGERFORFATTER
- OVER 89 MILLIONER SOLGTE BØKER

"EN GLIMRENDE PAGETURNER."
Closer

Nr. 1 på New York Times' bestselgerliste

«I denne romanen fyker gnistene atter en gang av Sparks.»
Daily Mirror

Da Logan kjempet i Irak-krigen, fant han et fotografi av en ung, vakker kvinne. Siden ingen medsoldater gjør krav på bildet, beholder han det. I flere situasjoner unngår han så vidt døden, og blir overbevist om at fotoet bringer lykke. Derfor ønsker han å finne kvinnen, for å takke henne.

Tilbake i hjemlandet går Logan og hunden hans Zeus gjennom store prøvelser i letingen. Endelig finner han henne, Beth, som driver en kennel sammen med sin skrøpelige bestemor. De trenger hjelp med hundene, og Logan får jobben. Logan og Beth føler etter hvert stor ømhet for hverandre og blir overbevist om at de har funnet sin tvillingsjel. De lever et harmonisk og lykkelig liv helt til katastrofen inntreffer.

Fotografiet er en uforglemmelig historie om hvordan tilfeldigheter kan bli skjebnesvangre, men også føre til stor lykke.

«En typisk 'legg deg godt til rette i sofaen og kos deg'-bok.»
Heat Magazine


Nicholas Sparks er en av verdens mest leste forfattere med 89 millioner solgte eksemplarer på over 50 språk. Alle hans 17 romaner har vært New York Times-bestselgere og åtte har blitt filmatisert, blant annet Dagboken med Ryan Gosling og Flaskeposten med Kevin Costner. Sparks bor i North Carolina.

«Denne romanen vandrer inn i ekte Askepott-territorium. Sparks er en virkelig overbevisende forfatter og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor han allerede har oppnådd internasjonal suksess.»
Hampshire Society

«Sparks skriver kjærlighetsromaner som gjør leserne mo i knærne.»
Daily Mirror

«En nytelse – les den med mange papirlommetørklær for hånden.»
Heat Magazine

"EN UTROLIG BESETTENDE BOK."
London Lite

Til toppen