Fuglefangerne (Innbundet)

kriminalroman

Serie: Hege Tønnesen-serien 5

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 380
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788205450158
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Fuglefangerne
Oslo, midt i desember: En fagforeningstopp og tidligere statssekretær dør under mystiske omstendigheter, og spesialrådgiver Theo Hannover i PST beordres til å bistå Oslo-politiet i etterforskningen. Den avdøde har etterlatt seg flere lag av hemmeligheter, og Theo trekkes stadig dypere inn i de innerste maktsirkler.
Samtidig er det en muldvarp i forvaltningen som lekker statshemmeligheter, og VG publiserer nyheter om hvordan den norske stats penger har støttet virksomheter det er all grunn til å stille spørsmål ved. Avsløringene skaper mediestorm. Ingen vil ta på seg ansvaret, og PST-direktør Hege Tønnesen får oppdraget med å identifisere kilden og stanse lekkasjene.
De to sakene får nye ofre, og sporene krysser hverandre. Frem trer konturene av en farlig og skruppelløs motstander. Theo og Hege trues på livet og motarbeides av noen høyere opp i systemet. Sammen må de redde rikets sikkerhet og hverandre fra en mektig, ukjent fiende.

Til toppen

Andre utgaver

Fuglefangerne
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Eirik Wekre:

Anmeldelser Fuglefangerne

«Forrykende drama! (...) Romanen har et forrykende driv som gjør den vanskelig å legge fra seg. (...) Fuglefangerne vil uten tvil være blant høstens beste romaner innen thrillersjangeren!» 
Svein Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Til toppen

Bøker i serien