Gjeldfri30 av Kjell Halvor Landsverk (Ebok)
Ebok

Gjeldfri30 (Ebok)

en 30-dagersmetode for å redusere din gjeld mest mulig raskest mulig

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.97 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Primehead
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293815037
Omtale Gjeldfri30
Nordmenn har 163 milliarder kroner i forbrukslån og kredittkortgjeld, viser tall fra gjeldsregisteret. 1 000 000 nordmenn bor i husholdninger som har økonomiske problemer, eller som sannsynligvis vil få det.

Gjeldfri30 inneholder alt du behøver å vite om inkasso, betalingsproblemer og gjeld i form av en 30-dagersmetode for å redusere din gjeld mest mulig, raskest mulig.

Hva er inkassovarsel? Hva gjør et inkassobyrå? Hva er betalingsoppfordring? Har du betalingsproblemer, er det ikke alltid enkelt å vite hva du bør gjøre, eller hva som vil skje framover.

Visste du at ofte har ikke inkassobyrået krav på salær? Blir du belastet korrekt forsinkelsesrente? Er noen av kravene mot deg foreldet? Vet du hva som finnes registrert på deg i gjeldsregisteret? Kan du ha betalingsanmerkning? Hvor mye kan du forhandle ned gjelden? Må du møte i forliksrådet?

I boken tar gründer Kjell Halvor Landsverk deg med gjennom det du trenger å vite om betalingsproblemer og inkasso. Dette er satt sammen til en 30-dagersmetode for å få kontroll på din gjeld. Boken er lagt opp slik at noen av dagene benytter du til å lære, mens andre dager bruker du til å få oversikt over din gjeld eller kontakte de ulike inkassobyråene. Boken er basert på hans erfaring fra over 20 år innen alle sider av inkasso. Den inneholder historier fra virkeligheten og gode råd for deg som har betalingsproblemer. Boken passer for alle aldersgrupper og stadier av betalingsproblemer. Om du er student og har fått ditt første inkassovarsel, eller er pensjonist som er på vei til å få huset tvangssolgt, er dette boken for deg.

På tide å bli gjeldfri? Start i dag!

Flere enn 10 millioner saker gikk til inkasso i 2019.
Kilde: Finanstilsynet

450 000 begjæringer om utlegg ble sendt inn i 2019.
Kilde: Namsfogden i Oslo, Asker og Bærum

Antall saker har økt betraktelig de siste årene.
Kilde: Finansklagenemnda Inkasso

Fra 2013 til 2018 har antall utleggsbegjæringer økt med 62 %.

Til toppen

Andre utgaver

Gjeldfri30
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Kjell Halvor Landsverk: