Glemselens mørke (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 9

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202777869
Kategori: Romanserier
Omtale Glemselens mørke

Jakob bestemmer seg for å dra til Drøbak for å se etter Ellinor. Men det er ikke bare han som prøver å finne henne …

Ellinor møter kvinnen som hun er overbevist om må være Dina. Hun kan nesten ikke vente med å føre henne sammen med Jakob og resten av familien. Hun forstår også at det også for den unge kvinnen må være en lettelse å finne ut hvem hun er og hvor hun hører til. Men det er visst ikke alle som deler denne entusiasmen.

– Jeg skjønner godt at du trenger tid. Se det an til i morgen. Familien din kommer til å bli fra seg av lykke, men jeg forstår at det er vanskelig når du ikke husker noen av dem, eller noe fra tiden før du kom hit. Men Stian vil vel bli glad på dine vegne, tror du ikke? Ellinor kjente at hun var usikker på om hun likte denne Stian.

Dina så henne direkte inn i øynene. – Nei, jeg tror dessverre ikke det.

Til toppen

Andre utgaver

Glemselens mørke
Bokmål Ebok 2023
Glemselens mørke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Da Ellinor hadde trukket en kjole over hodet og børstet håret, hørte hun noe. Det var et eller annet som traff ruten. Som om noen kastet en stein på den.

Hun for sammen og gikk bort til vinduet, så ut på torget, som lå der så tomt og øde på denne tiden av døgnet. Tullas systue lå midt imot, og var mørklagt. Hun så på vannfontenen der folk pleide å stimle sammen på dagtid for å prate om det som hendte i både sitt eget og andres liv.

Og da så hun ham. Mannen som sto lent inn mot husveggen til Tulla Eriksen hadde dratt en skyggelue så langt nedover ansiktet at det var umulig å se hvem han var. Likevel var det som om det gikk et kuldegys gjennom hele henne. Det kunne ikke være ham, tenkte Ellinor, det var jo umulig. Herr Abrahamsen satt jo i fengsel.

Jeg ser spøkelser på høylys dag, tenkte hun og skvatt vekk fra vinduet med bankende hjerte.

Til toppen

Bøker i serien