Glimt av lykke ; Den ene natten av Scarlet Wilson og Wendy S. Marcus (Ebok)
Ebok

Glimt av lykke ; Den ene natten (Ebok)

Serie: Mitt sanne jeg 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.79 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A family made at Christmas ; Secrets of a shy socialite
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150745153
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Glimt av lykke ; Den ene natten
Glimt av lykkeFor fysioterapeuten April Henderson er den flotte militærlegen Riley Callaghan forbudt område. Hun skal snart igjennom en stor operasjon som vil endre livet hennes for alltid, og hun vil ikke ta sjansen på å binde seg før det er overstått. Men da Riley plutselig får ansvaret for en sønn han ikke visste eksisterte, rekker hun straks ut en hjelpende hånd. Julen i den lille familiens favn gir henne et glimt av det livet hun alltid har ønsket seg. Spørsmålet er om hun tør å sette hjertet på spill?Den ene natten

Mitt sanne jeg nr. 2Sykepleieren Jena Piermont kommer tilbake til byen hun flyktet fra for et knapt år siden - med nyfødte tvillingjenter! Nå har hun mye å forklare. Hvem er faren? Og hvor har hun vært? Alle blir sjokkert over svaret, ikke minst Justin Rangore, som viser seg å være faren til barna.

Barna er resultatet av en het natt da han trodde at Jena var tvillingsøsteren hennes, Jaci. Nå vil han ta ansvar, men Jena nekter å tro at han virkelig vil ha henne. Dessuten bærer hun på en enda større hemmelighet, en som kommer til å forandre alt.

Til toppen

Bøker i serien