God undervisningsplanlegging av Toril Frafjord Hoem (Ebok)
Ebok

God undervisningsplanlegging (Ebok)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 2.26 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202815813
Kategori: Pedagogikk
Fag: Pedagogikk og lærerutdanning
Nivå: Akademisk
Omtale God undervisningsplanlegging

God undervisningsplanlegging presenterer DigUp – et didaktisk, digitalt verktøy som er laget for planlegging av undervisning. Verktøyet inneholder spørsmål og støttetekster som hjelper lærere til å ta gode valg med utgangspunkt i forskningsbasert kunnskap. Boka utdyper verktøyets teorigrunnlag og gir konkrete eksempler på verktøyet i bruk og inspirasjon til å utvikle gode undervisningsplaner.

God planlegging innebærer å se for seg hva som kan skje når læreplanen omformes til konkret undervisning. Det er ikke alltid så lett. Hovedintensjonen med DigUp, og med denne boka, er å støtte lærere i å planlegge undervisning som engasjerer elevene i faglig utforsking, som har god sammenheng mellom mål, innhold, læringsaktiviteter og vurdering og som legger til rette for dybdelæring og utvikling av fagspesifikk literacy.

Boka er nyttig for lærere og lærerstudenter i alle fag, både i grunnskolen og i videregående opplæring. DigUp er gratis tilgjengelig på bokmål og nynorsk for alle skoler og lærerutdanningsinstitusjoner som har Feide-pålogging.

Forfatterne er forskere på Lesesenteret og Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk ved Universitetet i Stavanger.

Til toppen

Andre utgaver

God undervisningsplanlegging
Bokmål Heftet 2023