Gravrøys (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Kari Bolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 463
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rörgast
Oversatt av: Bolstad, Kari
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205478428
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Gravrøys
I Johan Theorins fjerde bok fra Öland forenes fortid og nåtid i en særdeles velskrevet og ubehagelig krim. Det er midtsommer på Öland. Tusenvis av turister er kommet til den kalkhvite øya, der sommersolen steker, men ferieparadiset skjuler mørke hemmeligheter. En av de besøkende har kommet tilbake for å kreve betaling for gammel gjeld. Han etterlater seg død og skrekk i sommernatten. Ingen vet hvem han er, eller hva han vil.Men det er én mann som begynner å ane uråd. Gerlof Davidsson, en av øyas eldste innbyggere, begynner å forstå hvem den ukjente er, og hvorfor han søker hevn. Han har nemlig møtt mannen før, i ungdomstiden, da de begge sto på kirkegården og plutselig hørte banking fra en kiste ...I Johan Theorins fjerde bok fra Öland, Gravrøys, forenes fortid og nåtid i en særdeles velskrevet og ubehagelig krim. Helge Kjøniksen, Moss Avis  Anne-Lise Surtevju, Telemarksavisa  Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa  «En påle i nordisk krim.»
Ingvar Ambjørnsen, VG «Underholdning med kvalitet.»
Turid Larsen, Dagsavisen  «Theorin er en mester i å kombinere uhygge, spenning og interessante historier ... en intens fortelling som det er svært vanskelig å legge fra seg.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende «Beretningen minner om de beste passasjene fra moderne krim-klassikere som Robert Wilsons Et lite drap i Lisboa og Jo Nesbøs Rødstrupe.»
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad «Theorin er usedvanlig.»
Stein-Arve Myrbakk, Rana Blad

Til toppen

Andre utgaver

Gravrøys
Bokmål Ebok 2014
Gravrøys
Bokmål Heftet 2022
Gravrøys
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Bøker i serien