Gullhjertets makt ; Prinsessen og krigeren av Barbara Dunlop og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Gullhjertets makt ; Prinsessen og krigeren (Ebok)

Serie: Tronfølgeren 3

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.75 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Golden Betrayal ; The Sheikh's Destiny
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9789150735178
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Gullhjertets makt ; Prinsessen og krigeren
Gullhjertets makt
Miniserie: Budgiverne (6/6)
Ikke nok med at hun sitter i klisteret på jobben, hun er også kidnappet. Av en prins! Ann Richardson er usikker, for til tross for at hun er i hendene på en meget bestemt og uberegnelig mann, er han også skikkelig attraktiv. Hun prøver å finne ut hvordan hun på best mulig måte kan utnytte tiden med sin sexy vokter.
Raif Khouri har fått for seg at en medarbeider i auksjonshuset Waverly's har stjålet en verdifull statue, og han bruker alle midler for å få den tilbake. Det å låse inn Waverly's administrerende direktør virket først som en glimrende idé.
Men han er ikke vant til at en kvinne sier hva hun tenker - og dessuten gjør hun som hun selv vil. I hvilken retning han enn forsøker å styre, ender det med at hun får overtaket.

Prinsessen og krigeren
Miniserie: Tronfølgeren (3/3)
Rashid har forsonet seg med skjebnen - for å kunne kreve Azmahars kongetrone, må han ha en kone ved sin side. Tilfeldighetene fører ham sammen med prinsesse Laylah, som etter et overfall havner i huset hans. Det kunne ikke ha vært mer beleilig. Til og med for Laylah er dette et svar på hennes bønner. Den krigsarrete sjeiken er den kjekkeste hun vet, og en mann hun i all hemmelighet har lengtet etter så lenge hun kan huske.

Til toppen

Bøker i serien