Haimennesket av Hans Olav Lahlum (Lydbok-CD)

Haimennesket (Lydbok-CD)

Serie: K2 og Patricia 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Nordberg, Nils
Spilletid: 8:14
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202493622
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Haimennesket

K2 og Patricia er offisielt blitt kjærester når denne boka tar til. Det er sommeren 1972, og K2 blir invitert til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Det eneste aberet er at hotellet ligger på en øy, ikke særlig rullestolvennlig. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en skjebnesvanger helgeutflukt.
For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått på hotellet. Tvillingsøstrene hans skulle passe ham, og begge sverger på at de ikke har noe med mordet å gjøre. Likevel forsvinner den ene av søstrene rett etter at udåden blir oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter, men de gjenlevende gjestene fra den grufulle helgen er samlet på hotellet nå, og direktørens plan er at K2 skal oppklare mysteriet. Direktøren har nemlig sine egne maktpåliggende grunner til å ønske å komme til bunns i mysteriet.
Uhyggelig nok det kan virke som det er en ubuden gjest på hotellet, en gjest med morderiske hensikter. Og denne gangen kommer Patricia i skuddlinjen.
Med et høflig nikk til Ti små negerbarn har Hans Olav Lahlum skrevet et perfekt kammerspill der lidenskap og brå død inntar hovedscenen.

Til toppen

Andre utgaver

Haimennesket
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Haimennesket
Bokmål Ebok 2015
Haimennesket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Haimennesket
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Hans Olav Lahlum:

Anmeldelser Haimennesket

«At Hans Olav Lahlums krimromaner har en stor leserkrets, er ikke vanskelig å forstå. De representerer et friskt pust i det som ellers framstår som en fastlåst sjanger.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Til toppen

Bøker i serien