Hans egen diva ; En del av mitt hjerte av Janice Maynard og Emilie Rose (Ebok)
Ebok

Hans egen diva ; En del av mitt hjerte (Ebok)

Serie: Familien Wolff 3

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.94 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Impossible to Resist ; Her Tycoon to Tame
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9789150735079
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Hans egen diva ; En del av mitt hjerte
Hans egen diva
Miniserie: Familien Wolff (3)
Den innadvendte legen Jacob Wolff har for lenge siden stengt av alt som har med følelser å gjøre. Men så danser den vakre hollywoodstjernen Ariel Dane inn i hans liv med ett ønskemål - at han skal late som om han er elskeren hennes. Etter mye om og men aksepterer han, noe som viser seg å være en skjebnesvanger beslutning. Den sexy og hete kvinnen får ham til å brenne, og begjæret vokser i takt med at han blir kjent med henne. Plutselig befinner Jacob seg i en håpløs situasjon - han lengter etter en kvinne han aldri kan få.

En del av mitt hjerte
Forretningsmannen Wyatt Jacobs har ikke mye til overs for rike og bortskjemte kvinner. Og akkurat en slik møter han da han går inn på den nyinnkjøpte hestefarmen sin. Han ber straks Hannah Sutherland, datteren til farmens tidligere eier, om å forlate eiendommen. Men hun vil for enhver pris bli værende på farmen hun elsker, om det så innebærer å tilbringe en natt med den nye eieren.
Wyatt blir sjokkert da han innser hvor dypt Hannah påvirker ham. Hun er kanskje ikke den kvinnen han først trodde? Spørsmålet er om han kan rette opp misforståelsen sin, og få henne til å bli værende for godt?

Til toppen

Bøker i serien