Hellig mark av Karen Harper (Ebok)
Ebok

Hellig mark (Ebok)

Serie: Cold Creek 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.92 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Forbidden Ground
Serie: Cold Creek
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150739039
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Hellig mark
Til tross for en traumatisk barndom i Cold Creek, er søstrene Lockwood blitt gjenforenet der for å være med når den yngste søsteren, Tess, gifter seg med byens sheriff. Den eldste søsteren, Kate, er fast bestemt på å bli kjent med forloveren, Grant Mason. Som antropolog livnærer hun seg av å studere de døde, og hun er spesielt interessert i den forhistoriske sivilisasjonen Adena, som har sitt utspring i området rundt Cold Creek. Det ligger en stor gravhaug på Masonfamiliens eiendom, og Kate vil ha tillatelse til å foreta en utgraving der. Men Grant nekter og ber henne holde seg unna.

Kate respekterer Grants ønske om å hedre farfarens mening om at de døde skal få hvile i fred. Men jo mer hun forsker rundt det hele, desto tydeligere blir det at han faktisk skjuler noe. Da en av Grants venner blir drept, mens sheriffen er på bryllupsreise, slår de seg sammen og hjelper visesheriffen med etterforskningen.

Ikke lenge etter blir Kate selv angrepet, og hun er sikker på at det har med gravhaugen å gjøre. Grant virker bekymret for henne, men hun kan likevel ikke la være å undre seg over motivet hans. Kan Kate stole på ham, eller vil en feil avgjørelse bety slutten for henne?

Til toppen

Flere bøker av Karen Harper:

Bøker i serien