Helt vilt (Innbundet)

– på tur i Bjørneland

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 112
Forlag: Larsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293432012
Kategori: Faktabøker og Småbarn
Alder: 10 - 14
Omtale Helt vilt

HELT VILT – på tur i bjørneland handler om Lars Monsens mange dramatiske møter med bjørn i Alaskas villmark – fascinerende møter som har gitt opplevelsene det ”ville ekstra”. Hans møter med ville dyr, og rovdyrene spesielt, har preget forholdet til dem: Respekt!

Dette er den andre boka om Lars Monsens ekspedisjoner, skrevet for unge lesere. Mens den første boka, HVA VILLMARKA LÆRTE MEG fortalte om hans første turer og begeistring for norsk natur, er det turer i Alaskas villmarksområder og nærkontakt med de store rovdyrene som beskrives i den andre boka. HELT VILT - på tur i bjørneland er rikt illustrert av illustratøren og serietegneren Esben Slaatrem Titland, og hans fortellende tegneseriestrek bidrar til at boka blir lettlest, spennende og engasjerende.

Øivind Berg har skrevet boka i samarbeid med Lars Monsen, og sammen har de klart å gjenskape Lars Monsens glede over naturopplevelser og villmarksliv på en helt spesiell måte – en invitasjon til å bli med Lars Monsen på tur – i bokform.

Til toppen

Andre utgaver

Helt vilt - på tur i bjørneland
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Øivind Berg og Lars Monsen: