Hennes høyeste gevinst ; Eksplosivt møte av Sara Orwig og Barbara Dunlop (Ebok)
Ebok

Hennes høyeste gevinst ; Eksplosivt møte (Ebok)

Serie: Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.79 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: That Night with the Rich Rancher ; Seduction and the CEO
Serie:
ISBN/EAN: 9789150742190
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Hennes høyeste gevinst ; Eksplosivt møte
Hennes høyeste gevinst
Tony Milan kan ikke tro sine egne øyne da han får se åpenbaringen kledt i rødt som hadde det høyeste budet på veldedighetsauksjonen. Lindsay Calhoun, datteren til familiens rival, har akkurat vunnet en middag sammen med ham. Motvillig møter han henne på restauranten, men i løpet av kvelden skjønner han snart at Lindsay ikke er den han trodde ...

Eksplosivt møte
I krig og kjærlighet er vel alt tillatt? Melissa trenger virkelig denne artikkelen for å få fart på journalistkarrieren sin. Men det finnes vel bedre måter å komme i kontakt med forretningsmannen og rancheieren Jared Ryder på enn å arbeide i stallen hans? Litt kvinnelig list, kanskje? Når man snakker om sola, så skinner den - plutselig dukker målskiven hennes opp på en livlig, svart hingst. Melissa bestemmer seg, tar sikte på rytteren og skrur på sjarmen.
Jared ser en gang, så en gang til. Den nye stalljenta ser helt malplassert ut. Feil klær, feil arbeidsstilling, feil miljø. Så ser hun opp, børster av seg og begynner å gå mot ham. Han trekker pusten. Men hun er helt rett - for ham!

Til toppen

Bøker i serien