Herfra til evigheten (Heftet)

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fly away
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
ISBN/EAN: 9788202750329
Kategori: Romaner
Omtale Herfra til evigheten


FRA DEN NR. 1 BESTSELGENDE FORFATTEREN AV NATTERGALEN – OVER 100 UKER PÅ BESTSELGERLISTENE I USA

Da Tully Hart og Kate Mularky var tenåringer sammen på 70-tallet, var de uadskillelige. Tully var en av de populære og Kate en enstøing. Likevel holdt de sammen i alle år. Helt til Kate døde. Nå må Tully forsøke å oppfylle det løftet hun ga sin beste venn: sørge for at barnet hennes har det bra. Hun vet bare ikke hvordan. Selv har hun alltid vært alene og vet ingenting om familie eller det å være mor. Kates mann vil heller ikke ta imot hennes hjelp. Han sørger over Kate, og vil ikke ha Tully i nærheten.
Kates seksten år gamle datter Marah er like lammet av sorg, og den verdenen som venter henne, synes mørk og full av farer.
Den eneste som vil hjelpe Tully i hennes tunge tid, er moren Dorothy. Men hun har alltid vært upålitelig. Hun forlot sin datter da hun var liten og såret henne dypt. Nå ser Dorothy en mulighet for å rette opp i det hun gjorde feil, men går det an å stole på henne? For å kunne hjelpe sin datter må Dorothy se sin egen frykt i hvitøyet og avsløre sin mørkeste hemmelighet. En tragedie fører disse tre kvinnene sammen og leder dem inn på en vei mot forsoning. De har alle gått seg vill, og nå trenger de hverandre for å bygge livene sine opp på nytt.

Herfra til evigheten er en frittstående oppfølger til Venninner til evig tid. Det er en hjerteskjærende roman om kjærlighet, morsrollen, tap og det å måtte begynne på nytt. Bøkene er også kjent som tv-serie på Netflix.

«Nok en sterk og emosjonell leseopplevelse av en fantastisk forfatter.» whatjanereadnext

«Selv om dette er en tåredryppende fortelling, er det også hjertevarmt, om håp og tilgivelse.» alwayswithabook

Til toppen

Andre utgaver

Herfra til evigheten
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Kristin Hannah: