Hevnens time ; Gjemmestedet av Paula Graves og Rachel Lee (Ebok)
Ebok

Hevnens time ; Gjemmestedet (Ebok)

Serie: Kampen for rettferdighet 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.73 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hitched and Hunted ; Her Hero in Hiding
Serie: Kampen for rettferdighet
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150733150
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Hevnens time ; Gjemmestedet
Hevnens time
Miniserie: Kampen for rettferdighet (1/3)
Han visste at hans kone hadde hemmeligheter. Det han ikke visste, var at de kunne innebære fare for deres liv.

Fra den dagen Mariah sa "ja" til Jake Cooper, har deres lykkelige fremtid virket som en selvfølge. Nå vil skyggene fra fortiden forsvinne for godt. Det må hun tro på for å overleve. Og selv om hun vet at Jake lurer på hva hun skjuler for ham, skal ingenting få henne til å avsløre sin mørke hemmelighet. I alle fall nesten ingenting.
Først da de blir truet med våpen og bortført, innser Mariah at det er på tide å fortelle hvem hun egentlig er. Og midt under jakten på liv og død, begynner Mariah å forstå hvor mye hun tross alt har vunnet på å ha Jake ved sin side. Jo nærmere trusselen kommer, jo mer oppmerksom blir hun på hva de begge nå har å tape.

Gjemmestedet
Da Clint Ardmore plukker opp den blonde kvinnen som går langs veien i snøstormen, vet han ikke at det kommer til å forandre livet hans. Clint bærer på plagsomme minner og har satt opp sterke forsvarsmurer rundt seg selv. Men da han tar med denne kvinnen hjem, blir han også nødt til å åpne en dør til sitt sanne jeg.
Det kommer frem at Kay Young er på flukt fra en kjæreste som mishandler henne, og Clints avsidesliggende ranch er det perfekte gjemmestedet. Etter hvert som Kays plageånd kommer nærmere, står det klart for Clint hva han må gjøre - få Kay til å våge å stole på en mann igjen. Og få en slutt på redselen hennes en gang for alle.

Til toppen

Bøker i serien