Historien om Premier League (Innbundet)

fra route one til falske niere

Forfatter:

Pål Sandbæk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 475
Forlag: Tolvte mann
Språk: Bokmål
Originaltittel: The mixer
Oversatt av: Sandbæk, Pål
ISBN/EAN: 9788293053729
Omtale Historien om Premier League
Dette er historien om den taktiske utviklingen i Premier League, fra det enkle langpasningsspillet som dominerte da den nye divisjonen ble sparket i gang i 1992, til dagens mangfold av sofistikerte fotballfilosofier.

Michael Cox tar oss med gjennom 25 år med Premier League-fotball. På veien får vi treffende portretter av banebrytende spillere, som Eric Cantona, Michael Owen, Thierry Henry, Claude Makélélé og David Silva, og innovative managere, som Sir Alex Ferguson, José Mourinho, Rafa Benítez, Mauricio Pochettino og Pep Guardiola, så vel som et gjensyn med ikoniske lag som Arsène Wengers Invincibles og Kevin Keegans Entertainers.

«Takket være grundig research og vektlegging av strategi finner Cox et nytt perspektiv på en historie fotballfans tror de allerede kjenner.»
The Economist

Michael Cox skriver om fotball for The Guardian og ESPN, og han står bak Zonal Marking, en populær nettside om fotballtaktikk og formasjoner. Cox bor i Sør-London og har sesongkort hos Kingstonian FC på nivå sju. Dette er hans første bok.

Til toppen

Andre utgaver

Historien om Premier League
Bokmål Heftet 2019