Hjerter i brann (Heftet)

Serie: Årringer 66

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Årringer
Serienummer: 66
ISBN/EAN: 9788202776909
Kategori: Romanserier
Omtale Hjerter i brann

Charlotta blir stadig mer tiltrukket av den mystiske Jack Winster. Axel ber henne være forsiktig så hun ikke brenner seg igjen, mens Bertine oppmuntrer henne til å bli bedre kjent med ham.

Charlotta kjente at pusten gikk fortere, pulsen steg. «Jeg ... jeg vet ikke … vi bør ikke … jeg kjenner deg ikke.»
«Jeg kunne ha brettet ut hele livet mitt. Jeg kunne ha lagt hjertet mitt i hendene dine. Uten at vi hadde kysset hverandre. Fordi vi skulle spare det til en annen anledning. Til morgendagen. Men Charlotta, som båten min er kalt opp etter, hun kom aldri til morgendagen. Hun døde.»

Til toppen

Andre utgaver

Hjerter i brann
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Yvonne Andersen:

Utdrag

Viljar kjente den harde, kalde murveggen i ryggen, så svartnet det for ham. Det varte bare noen få sekunder, for han greide å holde seg på bena. Så kjente han smerten over neseryggen og noe varmt som rant mot leppene. Det snek seg inn munnviken da han gispet etter luft. Det smakte blod. Knyttneveslaget han hadde fått kom hardt og brutalt, og han fryktet at han hadde brukket nesen. Noen tok tak i skjortekragen hans og heiste ham oppetter murveggen, men da var det som om han eksploderte. Han dyttet fra seg vedkommende, knyttet nevene som til kamp og stirret rasende på overfallsmannen. Han kjente ham igjen. Göran Appelvik, seksjonssjefen i tømmerfløterforeningen ved Klarälven.
«Hvem i helsike er du?» låt det fra seksjonssjefen mens han gned hånden han hadde slått med.
Men Viljar ville ikke svare. Han innså at han hadde gjort noe dumt. Han hadde sagt til tausa i døren at han var Wilhelminas forlovede, at de skulle gifte seg, men det var jo løgn. Han hadde bare sagt det for å få slippe inn til Wilhelmina på sykebesøk, eller i hvert fall få høre hvordan det gikk med henne, om hun var ved bevissthet eller ikke. Det skremte ham at de andre fløterne hadde snakket om at hun kanskje ville være hjerneskadet dersom hun våknet, en vissen grønnsak for resten av livet. Og så kom seksjonssjefen akkurat i det øyeblikket og overhørte bemerkningen.
«Er du døvstum, gutt? Nå vil jeg ha navnet ditt, og det på rappen. Dette skal jeg rapportere til fløterbasen. Ja, for du er fløter, er du ikke?»
Viljar kjente at noe bygget seg opp i ham, og kniven hang klar i beltet. Nå måtte han få kontroll på følelsene slik at han ikke gjorde noe han ville angre på. Det beste han kunne gjøre var å fordufte, og det var akkurat det han gjorde. Han la på sprang mens han holdt seg for nesen. Han hørte at Appelvik ropte etter ham.
«Tro ikke at du slipper unna. Jeg kommer til å få navnet ditt.»

Til toppen

Bøker i serien