Hjerteslag (Heftet)

Serie: Nattsvermere 9

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Nattsvermere
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202734756
Kategori: Romanserier
Omtale Hjerteslag

Vilja blir sjalu når Embrik forteller at Johan var på dansen, og at han danset med andre kvinner. Når hun ser Johan snakke med en fremmed mann, og han ikke vil si hvem han er, føler hun at det er noe han skjuler for henne. Men hva?

– Nå er det best jeg går, men vi må snakke sammen når jeg kommer tilbake.
– Hvorfor kan du ikke si hva det er? Vilja møtte blikket hans. Det var noe vemodig i det.
– Fordi det er noe jeg må finne ut av først, sa Johan. – Stol på meg, Vilja. Det er best du ikke vet noe nå. Vil du vente på meg?

Til toppen

Andre utgaver

Hjerteslag
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Anne Marie Meyer:

Utdrag

– Hun kommer til seg selv igjen, sa en stemme. – Kan du høre meg, frøken?
Aila tvang opp øynene og blunket mot skikkelsen som sto bøyd over henne. Det var en mann, men hun så ham ikke klart. Hvor var hun? Hva hadde skjedd? Hun blunket mot den mørke himmelen, før hun kikket på mannen igjen. Ansiktet hans lå i skygge, men hun skimtet flere skikkelser som sto i en ring rundt henne. Da hun kjente en brennende smerte i hodet, ga hun fra seg et klynk. Hun kjente at hun frøs og at klærne var våte. Mannen røsket forsiktig i henne.
– Kan du høre meg, frøken? Hva har hendt med deg?
Hun åpnet munnen for å svare, men fikk ikke frem et ord. Halsen føltes tørr som sand.
– Hvem er hun? sa en stemme.
– Jeg vet ikke. Hun må ha falt i vannet og har antagelig klart å komme seg opp selv før hun besvimte, sa stemmen. – Hent en lykt så jeg kan se henne bedre.
En mann forsvant og kom raskt tilbake med en lykt i hånden.
Blikket klarnet. Mannen bøyde seg over henne på nytt, armen hans løftet seg og hun så en lykt dingle fra hånden hans. Hun lukket øynene mot det skarpe lyset og vred på hodet. Et skrik skar i ørene. Bevegelsen sendte bølger av smerte gjennom hodet, det var som om en kniv boret seg inn i pannen. Så ble hun klar over at det var hun selv som skrek. Mannen la en hånd på pannen hennes, snudde hodet hennes varsomt mot seg og så granskende på henne.
– Jeg kjenner henne igjen. Hun arbeider hos direktør Walsh. Kom, hjelp meg, hun må inn i varmen og det fort. Hun blør også. Ta i her, men vær forsiktig.
Aila stønnet høyt da sterke armer løftet henne opp. Smerten økte. Det var som om hodet ville sprenges. Hun hadde aldri kjent noe så vondt. Hun ble liggende og se opp på den klare, mørke himmelen mens mennene bar henne varsomt mellom seg. Hun la merke til en enslig stjerne, før mørket lukket seg rundt henne på nytt.

Til toppen

Bøker i serien