Hjertets usynlige stormer (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 640
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The heart's invisible furies
Oversatt av: Hansen, Morten
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202622299
Kategori: Romaner
Omtale Hjertets usynlige stormer

Hjertets usynlige stormer er en roman om én manns kamp for å finne sin plass i livet, om et Irland i rivende forandring fra et samfunn der den katolske kirken bestemmer nær sagt alt, til et moderne europeisk land.

Cyril Avery er ikke en ekte Avery, det er i hvert fall hva adoptivforeldrene hans sier. Men hvis han ikke er en ekte Avery, hvem er han da?

Cyrils mor blir gravid utenfor ekteskap som 16-åring og bortvist fra landsbyen sin, en katolsk liten flekk på den irske vestkysten. Hun slår seg ned i Dublin og adopterer barnet bort til et velhavende, lettere eksentrisk ektepar: Den kjederøykende forfatteren Maude, som ikke vil bli for populær, og bankmannen Charles. Men Cyril føler seg ikke som noen Avery, og han føler seg overhodet ikke hjemme i etterkrigstidens katolske Irland. Det er først da han møter den karismatiske skjørtejegeren Julian Woodbead at han tør ta de første skrittene i jakten på hvem han er – en søken som fører ham til Amsterdam og New York i et forsøk på å finne lykken og kjærligheten.

John Boyne forførte en hel verden med ungdomsromanen Gutten i den stripete pyjamasen. Nå er han tilbake med Hjertets usynlige stormer, en rørende og viltvoksende historie som strekker seg gjennom mer enn 70 år.

Til toppen

Andre utgaver

Hjertets usynlige stormer
Bokmål Innbundet 2018
Hjertets usynlige stormer
Bokmål Ebok 2019
Hjertets usynlige stormer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Bøker i serien