Hold hjernen din ung med tommeløvelser (Innbundet)

en vitenskapelig metode, anerkjent av toppleger, som bare tar ett minutt om dagen

Forfatter:

Tara Ishizuka Hassel (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 202
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: Oyayubiwo shigekisuruto
Oversatt av: Hassel, Tara Ishizuka
ISBN/EAN: 9788279008910
Kategori: Familie og helse
Omtale Hold hjernen din ung med tommeløvelser
Slik holder du hjernen din frisk og skarp! I denne forskningsbaserte boken får du enkle grep og øvelser som bare tar ett minutt om dagen.

Metoden er utviklet av en av Japans ledende medisinske spesialister og forskere på feltet. Dr Y. Hasegawa har forsket på forebygging av kognitiv nedsettelse og demens. Hans metode er også anerkjent for bruk i rehabilitering etter hjerneskade. Han driver en stor og anerkjent praksis i Japan med opptil 1000 pasienter hver måned.

Hemmeligheten ligger i forbindelsene mellom hender og hjernen, og hvordan utnytte dem for å stimulere hjernen til bedre hukommelse og mental skarphet.

Denne boken er en stor bestselger i Japan, og er oversatt til mange språk.

- Utviklingen av hendene og hjernen henger sammen. Hver gang vi bruker hendene, aktiverer vi hjernen og bruker en stadig større del av den. Det kan forebygge demens, bedre hukommelsen og øve opp konsentrasjonsevnen. Det er enkle, overkommelige øvelser. Forskningen til Hasegawa viser at bokens øvelser gir tydelige gevinster. Her får du også vite de 11 tingene du må holde deg unna for å beholde en frisk og skarp hjerne.

Nøyaktig hvordan skal vi bruke fingrene for å oppnå denne effekten? I denne boken får du klare svar og enkle grep du skal gjøre.

Til toppen