Holdepunkter til Ex.fac. (Heftet)

etikk, vitenskap og rasjonalitet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 123
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788276744620
Kategori: Filosofi
Omtale Holdepunkter til Ex.fac.
Denne boken er skrevet for studenter til examen facultatum, slik studet er lagt opp ved Universitetet i Oslo. Den tar for seg sentrale punkter i pensumet til Etikk og Vitenskap og rasjonalitet (fellesdelen), men er ikke ment å være et sammendrag av hele fellesdelen. Se innholdsfortegnelsen i boken.
Boken vil være til god hjelp for alle som skal ta eksamen, eller som er interessert i filosofi på et mer eller mindre elementært nivå.
Bruk boken somen arbeidsbok. Boken er utstyrt med bred marg. Skriv utfyllende notater fra forelesningene og pensumbøkene i margen!
Ralph Henk Vaags er førsteamanuensis i filosofi ved Høgskolen i Lillehammer og har doktorgrad i religionsfilosofi fra Universitetet i Uppsala. I en årrekke har han forelest over filosofiske tema, blant annet ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Uppsala. De siste årene har han vært opptatt av etiske og livssynsfilosofiske spørsmål, spesielt i tilknytning til omsorgsyrkene og læreryrket. Han har også et forskningssamarbeid med Universitetet i Uppsala og sitter som leder av FOREL (Forum for etikk og livssyn).

Til toppen

Flere bøker av Ralph Henk Vaags: