Hun takket gudene av Jussi Adler-Olsen (Lydbok-CD)

Hun takket gudene (Lydbok-CD)

Forfatter:

Erik Johannes Krogstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Munch, Trond Peter Stamsø
Spilletid: 23:02
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Originaltittel: Og hun takkede guderne
Oversatt av: Krogstad, Erik Johannes
ISBN/EAN: 9788242173713
Kategori: Lydbøker voksne og Thriller
Omtale Hun takket gudene
En frittstående storpolitisk thriller om terrorisme, stormaktsspill og skjulte agendaer fra Jussi Adler-Olsen.

Amsterdam på begynnelsen av 1990-tallet. Forretningsmannen Peter de Boer er født i Indonesia, men oppvokst i Holland, i skyggen av en despotisk far. Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre.

Nicky Landsaat bor i en av Amsterdams ghettoer med en voldelig far og en mor som opprinnelig er fra Indonesia. Tross umenneskelig familieforhold og fattigdom går Nicky ut av studiene med toppkarakterer. Hun kommer seg inn som trainee i Peter de Boers firma og viser seg å ha helt spesielle talenter.

Da den irakiske etterretningstjenesten ber Peter om å knuse et stort vestlig konsern, kommer han i et enormt dilemma. Men Peter blir truet med avsløring av sin egen gåtefulle fortid, og føler seg tvunget til å ta oppdraget. Plutselig er han og Nicky virvlet inn i et spill på liv og død om en hittil ukjent form for terrorisme.

Da den irakiske etterretningstjenestten ber Peter om å knuse et stort vestlig konsern, kommer han i et enormt dilemma. Men Peter blir truet med avsløring av sin egen gåtefulle fortid, og føler seg tvunget til å ta oppdraget. Plutselig er han og Nicky virvlet inn i et spill på liv og død om en hittil ukjent form for terrorisme.

Til toppen

Andre utgaver

Hun takket gudene
Bokmål Ebok 2017
Hun takket gudene
Bokmål Heftet 2018
Hun takket gudene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017