Husdyret (Heftet)

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 489
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Husdjuret
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788205535091
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Husdyret
Kvalitetskrim fra vinneren av Glassnøkkelen 2018. Som tenåring fant Malin liket av en myrdet jente i skogen ved Ormberg. Saken ble aldri oppklart. Sju år senere arbeider Malin som politietterforsker. Hun blir sendt tilbake til hjembyen for å grave i den gamle saken. Men en kveld forsvinner kollegaen Peter. Like etter blir Peters kjæreste Hanne funnet forkommen i skogen. Hun har vært tilknyttet saken som atferdspsykolog, men nå har hun ingen erindring om hva som har skjedd. Jake, en ung gutt med en stor hemmelighet, finner en dagbok i skogen. Og så skjer det enda et mord.
 
Husdyret er en krim med psykologisk dybde, som handler om løgner, fordommer og mørket som gjemmer seg i alle mennesker. «Hun parkerer Lindell og Läckberg»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Bygdedyret våkner - i Sverige.»
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

«Husdyret er medrivende og til ettertanke ... både spennende og interessant som et tidsbilde på Sverige i vår tid.» Tom Egeland, VG

«Husdyret er en sterk og svært troverdig utkantskildring.» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten«Rett og slett Grebes beste» Liv Lysaker, LO Media «Dette er kriminallitteratur med 'det lille ekstra'.»
Boktipset «Grebe holdt meg på stolkanten hele tiden, og det er et godt sted å være når man leser en krimroman.»
Beate Ellingsen, Heartart

Til toppen

Andre utgaver

Husdyret
Bokmål Ebok 2018
Husdyret
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Camilla Grebe: