Hverdagspsykologi (Heftet)

Hvorfor har jeg det sånn? Hjelp til å stå i motgang

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hverdagspsyk
ISBN/EAN: 9788202722111
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hverdagspsykologi

Er det bare meg? Er det noe galt med meg? Dette er tanker som dessverre altfor mange kjenner seg igjen i. Over halvparten av oss opplever depresjon, angst eller stressrelaterte plager i livet. Vi sammenligner oss med andre, synes «alle» andre virker lykkelige og suksessfulle. Vi skammer oss over hvor tilsynelatende uperfekte vi selv er, hvor urolige og nedfor vi føler oss.

I Hverdagspsykologi får vi psykologisk innsikt som kan hjelpe oss til å ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss – et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever færre negative tanker, mindre stress, mer glede og økt selvfølelse. Psykologene Carina Carl og Rebekka Egeland viser hvordan våre personlige egenskaper påvirker våre relasjoner til andre, og hvordan vi kan håndtere utfordringene våre på en konstruktiv og hensiktsmessig måte. Hverdagspsykologi er en guide til å få det bedre, både med seg selv og omgivelsene.

Carina Carl er klinisk psykolog (cand.psychol.) og klinisk arbeidspsykolog. Hun har videreutdannelse i kognitiv terapi, yoga og mindfulness og er forfatter av bestselgeren Tenk enkelt - få mer av det som betyr mest. Hun har lang erfaring fra inn- og utland og arbeider i dag med 1:1-veiledning og terapi, ledertrening, kurs og foredrag for privatpersoner og bedrifter.

Rebekka Egeland er klinisk psykolog (cand.psychol.) og organisasjonspsykolog. Hun har videreutdannelse i Mindfulness (MBSR) fra USA og er forfatter av bestselgeren Mindfulness i hverdagen. Hun har lang erfaring som næringslivsleder, kurs- og foredragsholder og arbeider i dag med lederutvikling.

Carina og Rebekka har også skrevet Jobbpsykologi – kunnskap, trygghet og mot til å lede deg selv og andre (2021). Hverdagspsykolgi er en oppdatert utgave av #Hverdagspsyk, som utkom første gang i 2016.

Med forord av Peder Kjøs, psykolog og kjent fra bla. NRK-serien Jeg mot meg

Til toppen

Andre utgaver

Hverdagspsyk
Bokmål Innbundet 2016
Hverdagspsyk
Bokmål Ebok 2016
Hverdagspsyk
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Carina Carl og Rebekka Egeland: