Hvite spor (Innbundet)

Forfatter:

Trude Marstein (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 408
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vita spår
Oversatt av: Marstein, Trude
ISBN/EAN: 9788205488540
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Hvite spor
En ung kvinne blir funnet død om bord på et tog. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?

Et hurtigtog står stille på Norrköpings sentralstasjon i den kalde vinternatten. En ung kvinne er nettopp blitt funnet død om bord på toget. Fingrene hennes er blodige, og hun har hvitt skum rundt munnen. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?
Statsadvokat Jana Berzelius blir satt på saken sammen med politiet. Det går ikke lang tid før etterforskningen blir mye mer personlig enn hun hadde tenkt seg. Atter en gang blir hun konfrontert med sin fortid. Da kriminalbetjent Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander kommer over et spor, skjønner Jana at mistanken peker mot en person som hun kjenner til. En mann hun helst vil glemme, en som vet altfor mye om henne. For å beskytte sin fortid må hun finne den mistenkte mannen før politiet gjør det.
Hvite spor er Emelie Schepps andre bok om statsadvokat Jana Berzelius.
«Schepp vever et komplisert plot rundt forbrytelsen og statsadvokat Jana Berzelius' mystiske bakgrunn. Samtidig er det bra og troverdig ...» Lotta Olsson, DN

Til toppen

Andre utgaver

Hvite spor
Bokmål Ebok 2016
Hvite spor
Bokmål Heftet 2017
Hvite spor
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Emelie Schepp: