I dine hender av Jill Shalvis (Ebok)
Ebok

I dine hender (Ebok)

Serie: Shades 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.51 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Flashback
Serie:
ISBN/EAN: 9789150736656
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale I dine hender
Jobben hans er å slokke branner, men det er ikke alle typer branner Aidan Donnelly har kontroll over. Da han redder sin tidligere kjæreste Mackenzie Stafford fra en båt som eksploderer, oppdager de at gnistene fortsatt finnes mellom dem.

Det har vært en rekke branner i Santa Rey i California den siste tiden, og Mackenzies avdøde bror er anklaget for å ha noe med saken å gjøre. Mackenzie . en kjent såpestjerne . er overbevist om at han er uskyldig og har kommet tilbake til hjembyen for å renvaske brorens navn.

Jakten på pyromanen er ikke den eneste årsaken til at Mackenzie har kommet hjem. Hun skal knuse Aidans hjerte, slik som han knuste hennes. Det kommer til å bli lett, for han er som voks i hendene på henne. Men én ting gjør planen vanskelig . hun har glemt hvordan Aidan får henne til å føle seg, hvordan hun smelter som voks i hans hender.
Jobben hans er å slokke branner, men det er ikke alle typer branner Aidan Donnelly har kontroll over. Da han redder sin tidligere kjæreste Mackenzie Stafford fra en båt som eksploderer, oppdager de at gnistene fortsatt finnes mellom dem.Det har vært en rekke branner i Santa Rey i California den siste tiden, og Mackenzies avdøde bror er anklaget for å ha noe med saken å gjøre. Mackenzie -en kjent såpestjerne -er overbevist om at han er uskyldig og har kommet tilbake til hjembyen for å renvaske brorens navn.Jakten på pyromanen er ikke den eneste årsaken til at Mackenzie har kommet hjem. Hun skal knuse Aidans hjerte, slik som han knuste hennes. Det kommer til å bli lett, for han er som voks i hendene på henne. Men én ting gjør planen vanskelig -hun har glemt hvordan Aidan får henne til å føle seg, hvordan hun smelter som voks i hans hender.

Til toppen

Bøker i serien