I morderens spor ; Mørkets redsel av Paula Graves og Merline Lovelace (Ebok)
Ebok

I morderens spor ; Mørkets redsel (Ebok)

Serie: Kampen for rettferdighet 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.37 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Man from Gossamer Ridge ; Double Deception
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150733167
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale I morderens spor ; Mørkets redsel
I morderens spor
Miniserie: Kampen for rettferdighet (2/3)
Alfa er hjernen bak mordene. Den som iscenesetter dem og nyter redselen som spres. Mannen som ingen har sett og hvis navn er hemmelig. Ansiktet hans er ukjent. Til og med for medhjelperne hans.
Beta er håndlangeren, den som må gjøre "grovarbeidet". Og som nyter det. Nå vil han ikke lenger finne seg i å følge ordrer, han vil bestemme selv. Forskeren Alicia Solano og Gabe, et medlem av den forhatte familien Cooper, får en mistanke om planene hans. Men han skal sørge for at Alicia ikke blir den som avslører ham. Hun skal bli offer nummer tjueto.

Mørkets redsel
Agent Clint Black, med kodenavnet "Blade", er vant til å ha kontrollen. Men nå er han tatt til fange av livsfarlige menn, og av en kvinne som trolig er dobbeltagent og hans eneste sjanse til å overleve.
Victoria "Rebel" Talbot på sin side må bare lykkes i oppdraget med å finne den mystiske skatten. Men samtidig vil hun gjøre alt for å holde den motvillige fangen sin i live.
Tiden går, de internasjonale forholdene blir mer og mer spente, og det gamle mysteriet i Russland må få en løsning. Både Clints og Victorias liv er i fare, og snart må de stille seg det vanskeligste spørsmålet av alle. Hvem de egentlig kan stole på, eller blir dette deres siste oppdrag?

Til toppen

Bøker i serien