I mørket (Heftet)

Serie: Adam Fawley 2

Forfatter:

Ulrik Farestad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: In the Dark
Oversatt av: Farestad, Ulrik
Serie: Adam Fawley
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202661731
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale I mørket

I mørket et grufullt mysterium som vil ta pusten fra deg - hvor sjokkerende hemmeligheter ser dagens lys og ingen er den de synes å være.

En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare: kvinnen kan ikke snakke, og det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Hele nabolaget er i sjokk – hvordan kunne dette skje rett for nesen på dem? Kriminalinspektør Adan Fawley vet at ingenting er umulig, og at ingen er så uskyldige som de ser ut til.
Mens politiet desperat leter etter spor, snubler Fawley over et gjennombrudd; en forbindelse til en sak han jobbet med for flere år siden, om en savnet kvinne og et barn, som aldri ble løst. Når han innser at huset til kvinnen som aldri ble funnet ligger rett ved siden av den gamle mannens hus, mener han å ha funnet forbindelsen som kan bringe rettferdighet til kvinnene . Men det er noe som ikke stemmer med den lille gutten fra kjelleren, og sannheten er hårreisende.

Dette er den andre spenningsromanen om kriminalinspektør Adam Fawley.

Til toppen

Andre utgaver

I mørket
Bokmål Ebok 2014
I mørket
Bokmål Innbundet 2019
I mørket
Bokmål Ebok 2019
I mørket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
I mørket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Cara Hunter:

Bøker i serien